Cookies- og Brukervilkår

Eksklusivt zoomkamera klarer 4K

Panasonic er klar med nyheten LUMIX DMC-FZ1000, som lokker med både stor sensor, lyssterk optikk, rask autofokus og selvfølgelig opptak i fremtidens videoformat.

  • 12.06.2014

Det nye zoomkameraet fra Panasonic er proppfullt av godbiter, som vil få selv den mest kresne fotoentusiast til å sjekke nyheten en ekstra gang. Først og fremst er det verdens første kompaktkamera som kan ta opp 4K-video, og det gjøres i en oppløsning på 3840 x 2160 piksler med opp til 25 bilder i sekundet.

Man kan også klippe ut et detaljert bilde på 8,3 megapiksler fra et av 4K-opptakene og dermed få fanget det perfekte øyeblikket av et bevegelig motiv. LUMIX DMC-FZ1000 har nyutviklet og ekstra lysfølsom sensor på 20,1 megapiksler, som måler 13,2 x 8,8 mm. Det tilsvarer størrelsen på den som sitter i Nikons systemkameraer.

Godbitene stopper likevel ikke der. Kameraet er utstyrt med en lyssterk zoomoptikk, som har en største blenderåpning på F2.8 ved vidvinkel på 25 mm og F4.0 med teleinnstillingen på 400 mm. Autofokus skal også ha blitt betraktelig raskere med Panasonics defocus-teknologi, og man kan stille skarpt selv i svært svakt lys.

Den elektroniske søkeren har en høy oppløsning på 2,36 mlliioner punkter, og er av typen OLED, som har høyere kontrast. Søkeren oppdaterer dessuten bildet 300 prosent raskere enn de fleste konkurrenter, ifølge Panasonic. Det er selvfølgelig innebygd wi-fi, og prisen er 8499 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev