Cookies- og Brukervilkår

Full-frame med heftig stabilisering

Sony er klar med nyheten Alpha7 II, og som noe helt spesielt for et full-frame-kamera kan det motvirke bevegelsene i hele fem plan. Det lokkes også med raskere autofokus.

  • 20.11.2014

Man er på villspor hvis man bebreider det nye Sony Alpha 7 II for å være skyld i uskarpe bilder. Kameraet har nemlig en spesielt avansert bildestabilisering, som kan motvirke bevegelser på hele fem akser. Olympus bruker den samme teknologien, men det er første gang den brukes i et full-frame-kamera.

Det nye systemkameraet Sony Alpha7 II kan selvfølgelig unngå de bevegelsene som oppstår når man fotograferer på lange brennvidder. Her kompenseres det for at kameraet vippes. Det er ingen nyhet, men den avanserte bildestabiliseringen løser ytterligere to andre problemer. Den kan nemlig også sørge for skarpe bilder når man tar makrobilder, hvor kameraet som regel flyttes til sidene parallelt med motivet. Sony Alpha II kan også motvirke bevegelser på lange lukkertider, hvor kameraet ofte kan bli vridd en tanke rundt bildebrikkens akse.

Det nye systemkameraet har også en autofokus som er 30 prosent raskere enn forgjengeren Alpha7, og fokussystemet skal ha blitt en del bedre til å følge motiver i bevegelse. Det er også kjappere klart til å ta bilder når man har slått det på, og nå er det kommet et innstillingshjul på forsiden av håndgrepet, slik vi kjenner det fra speilreflekser. Oppløsningen er fortsatt på 24,3 megapiksler, men prisen er ennå ikke blitt offentliggjort.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev