Cookies- og Brukervilkår

Lekkerbisken fra Fujifilm

Fujifilm X-T1 er nettopp blitt offentliggjort, og her i DIGITAL FOTO har vi allerede prøvd kameraet, slik at vi nå kan gi deg et førsteinntrykk.

  • 28.01.2014

Da vi i forkant av dagens lansering fikk Fujilfilm X-T1 i hendene, var det spesielt den kjempestore elektroniske søkeren vi la merke til. Søkeren er enda større enn den optiske søkeren hos Canon EOS-1D X, og den har en høy oppløsning på 2,36 millioner punkter. Søkeren har såkalt Dual View, noe som betyr at den kan deles opp i to, så man kan se det vanlige søkerbildet og et nærbilde samtidig.

Det er snakk om et systemkamera i et speilreflekshus, og den føles enorm og gir et inntrykk av god kvalitet. Størrelsen føles helt riktig, det ligger perfekt i hendene. X-T1 har produsentens nyeste X-trans cmos II-sensor med 16,0 megapiksler, som støttes opp av den kraftige EXR Processor II. Med mer enn 75 forseglinger er selve huset både støv- og vanntett, og det tåler kulde ned til minus 14 grader. Fujifilm lanserer to nye værbestandige optikker med brennvidder på 18-135 mm og 16-55 mm senere i år.

Kameraets fleksible lcd-skjerm er også svært flott. Den er på 3,0 tommer med en oppløsning på 1,04 millioner punkter. Blant de mange andre innbydende detaljene er muligheten for å fjernstyre kameraet fra en smarttelefon eller et nettbrett via wi-fi samt seks programmérbare funksjonsknapper. X-T1 koster 10 499 kroner for huset alene. Ønsker man X-T1 med en kit-optikk på 18-55 mm, er prisen 14 499 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev