Cookies- og Brukervilkår

Nydelig Fujifilm til selfies

Det nye systemkameraet X-A2 har en skjerm som kan vippes helt opp, samt forbedret autofokus som selv stiller skarpt på øynene. Perfekt til selvportretter av høy kvalitet.

  • 15.01.2015

Med nyheten X-A2 tilbyr Fujifilm for første gang noensinne en vippbar skjerm i et av sine X-systemkameraer. Skjermen på 3,0 tommer kan vippes helt opp over kameraet, slik at man enkelt kan ta selvportretter. En annen avgjørende nyhet i den forbindelse er at autofokus nå selv kan gjenkjenne øune og stille skarpt på dem, så det blir en lek å få vennekretsens flotteste selfies.

Autofokus er dessuden forbedret med Multi AF, som automatisk justerer autofokus etter motivet, så det ikke blir stillt skarpt på feil sted. Fujifilm X-A2 kommer med det helt nye kitobjektivet XC16-50mm F3.5-5.6 OIS II, som blant annet kan fokusere bare 15 cm fra motivet, så man lettere kan ta flotte makrobilder. Den norske prisen er ennå ikke klar, men med en prislapp på 549 dollar i USA forventer vi en veiledende pris på 4300 kroner.

Fujifilm har dessten lansert kompaktkameraet XQ2, som benytter seg av Fujifilms egne X-Trans CMOS II sensor med rask fasedeteksjon innebygd. Oppløsningen er på 12,0 megapiksler, og zoomobjektivet dekker et område fra 25 til 100 mm. I tillegg er det innebygf wi-fi, akkurat som på X-A2.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev