Cookies- og Brukervilkår
Verdensnyhet fra Fujifilm

Verdensnyhet fra Fujifilm

X-Pro2 stormer inn med en splitter ny sensor, forbedret autofokus og en unik feature man kan kikke gjennom.

  • 17.01.2016

Fujifilm X-Pro2 er avløseren for det fire år gamle X-Pro 1. Det er forbedret på alt. Sensoren er nyutviklet X-Trans CMOS III på 24,3 mrgapiksler, med et fargefilter, som er konstruert for det motvirke fargefeil i mønstre, såkalt morié, og overflødiggjør et antialiasfilter.

Autofokus er forbedret, og har nå 77 punkter mot forgjengerens 49. Lukkermekanismen er ny, og klarer ned til 1/8000 sekund. X-Pro 2 har også et nytt avansert hybrid-søkersystem. Det har en elektronisk målsøker på 2,36 megapiksler. Der er også en optisk søker, som er nedarvet fra X-Pro1.

Teknikken med en hybrid søker hadde Fujifilm også på X100, men nå er featuren utvidet. Blant annet skifter det selv forstørrelse alt etter objektivet og man kan få vist den elektroniske søkeren som et lag over den optiske søkeren. Fordelen med den hybride søkeren, er at man med den optiske får et direkte blikk på motivet,sitt mens man kan sjekke innstillingene sine via den elektroniske.

Systemkameraet er også blitt bedre tettet, og det er plass til to SD-kort. Også menysystemet har fått en overhaling, hvor det blant annet er mulig å selv tilføye opp til 32 snarveier. Prisen er veiledende på 17.999 kroner.

Fujifilm komme samtidig med to andre nye kameraer og to nye objektiver.

X-E2S er avløser det tre år gamle X-E2 og har forbedret autofokus, elektronisk lukker, bedre håndgrep og et mere intuitivt menysystem. Det koster veiledende 6999 kroner.

X70 blir det minste kameraet i X-serien, med en vekt på bare 340 gram. Det har en APS-C-sensor og en berøringsfølsom skjerm, som kan dreies 180 grader. Det introduseres sammen med et nytt objektiv, FUJINON 18,5mm F2.8.

FUJINON XF 100-400mm F4.5-F5.6 R LM OIS WR, som med brennviddeforlengelse dekker området 152-609mm. Det har en 5-punkts bildestabilisering og er designet for håndholdt fotografering.

X70 kommer til å koste 6999 kroner, og XF100-400 19.999 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev