Cookies- og Brukervilkår

Nytt systemkamera fra Panasonic

Panasonic er klar med et nytt og avansert systemkamera til entusiastene. Lumix DMC-GF6 er utstyrt med en kreativ verktøykasse som skal overskygge tidligere Lumix-kameraer.

  • 09.04.2013

Det nyeste Micro Four Thirds-kameraet fra Panasonic heter Lumix DMC-GF6. Det avløser Lumix DMC-GF5, og det høyst kompakte kameraet er forbedret på en lang rekke punkter. Oppløsningen er f.eks. økt fra 12,0 megapiksler til 16,0 megapiksler på en splitter ny cmos-sensor. Også bildeprosessoren, som er av typen Venus, er nyutviklet.

GF6 klarer ISO 25 600, så nå er det mulig å ta bilder under håpløse lysforhold. Autofokusen, som er kontrastbasert, har en responstid på 0,09 sekunder, som skulle sikre knivskarpe actionbilder. Kameraet er fullt av smarte effektfiltre som vil glede kreative fotografer.

Kameraskjermen er på 3,0 tommer og består av hele 1 040 000 punkter. Skjermen, som er berøringsfølsom, er nå fleksibel og har en synsvinkel som er 25 prosent bredere enn tidligere. Det er innebygd wi-fi, og med en såkalt Instant Tarnsfer-funksjon er det mulig å overføre bilder til en smarttelefon eller et nettbrett i løpet av et øyeblikk.

DMC-GF6 introduseres i butikkene i løpet av våren og vil kunne kjøpes i sett med det nye, enda mer kompakte objektivet på 14-42 mm, eller med X-objektivet på 14-42 mm med powerzoom. Kameraet kommer i fargene svart og hvitt. Prisen er ennå ikke fastsatt.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev