Cookies- og Brukervilkår

Panasonic viser muskler

Det nye flaggskipet GH3 er blitt kraftigere, raskere og er proppet med alle de siste, nye funksjonene. Og videoentusiastene er blitt hørt.

  • 17.09.2012

Panasonic har skrudd på alle knappene da de skulle utvikle Lumix DMC-GH3, som er firmaets hittil største, mest robuste og avanserte systemkamera. Huset er bygd i magnesium, og er nå blitt fukt- og støvbeskyttet. I tillegg lover Panasonic lynrask autofokus, som skal kunne stille skarpt på bare 0,07 sekund, og nå kan du ta seks bilder i sekundet i full oppløsning.

Både den fleksible skjermen og den elektroniske søkeren er av OLED-typen, som sørger for høyere kontrast når man ser motivet igjennim den. Skjermen har 614 000 punkter, mens oppløsningen på søkeren er 1,74 millioner punkter.

Digital Live-sensoren er på 16,0 megapiksler og kan gå opp til ISO 25 600 i utvidet tilstand. Det er også innebygd trådløs forbindelse, så man f.eks. kan fjernstyre kameraet fra en smarttelefon.

Og endelig har Panasonic gjort noe for videoentusiastene, idet Full HD-video tas opp i en kvalitet på opptil 72 megabits i sekundet, og man kan nå velge formatet H.264 fremfor AVCHD. Det er til og med mulig å velge å ta opp i enten IPB eller All-I, hvor det siste er av høyere kvalitet og det klart beste når man skal utføre videoredigering. Prisen er ennå ikke offentliggjort.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev