Cookies- og Brukervilkår

Raskere enn DSLR

Nytt medlem av Nikon 1-familien byr på fotohastigheter som til tider overgår speilrefleks.

  • 13.03.2014

Systemkameraet Nikon 1 V3 er det nyeste medlemmet blant Nikon 1-modellene. Kameraets hybride autofokussystem har hele 171 autofokuspunkter, hvorav 105 er fasedetekteringspunkter som fanger og låser seg fast på motiver, selv når de er i bevegelse. Produsenten opplyser at kameraets hastighet med autofokus under kontinuerlig fotografering i raw er helt opptil 20 bilder i sekundet, og det er raskere enn speilrefleks.

Nikon 1 V3 er første modell i Nikon 1-serien med en både berøringsfølsom og fleksibel skjerm, og skjermen har en oppløsning på 1 037 000 punkter. Den innebygde wi-fi-funksjonen gjør det lett å overføre bildene til en mobil enhet, og man kan også bruke enheten som fjernkontroll.

Cmos-sensoren i CX-format på 18,4 megapiksler har ikke noe optisk low-pass-filter, noe som skal forbedre skarphet og detaljer. Sensoren støttes opp av den nye EXPEED 4A-prosessoren, og det er en elektronisk søker her. Nikon 1 V3 kan fås for 7790 koner.

Sammen med Nikon 1 V3 lanceres to nye 1 NIKKOR-objektiver, nemlig teleobjektivet 1 NIKKOR VR 70–300mm F4.5–5.6 og zoomobjektivet 1 NIKKOR VR 10–30mm F3.5–5.6 PD. Teleobjektivet koster 9390 kroner, mens zoomobjektivet kan fås for 2790 kroner. Zoomobjektivet kan også kjøpes sammen med kameraet for 8690 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev