Cookies- og Brukervilkår

Samsung klar med to nye kameramodeller

En ny versjon i serien av NX-systemkameraer gjør det lett å skifte innstillinger fra objektivet, og nyheten WB700 byr på 18x optisk zoom til tross for kompakte mål.

  • 03.01.2011

Samsung NX11 er en oppdatert utgave av det speilløse systemkameraet NX10, og skiller seg først og fremst ved å ha fått den spesielle i-Function. Den gjør det mulig å stille f.eks. lukkertid, blender, hvitbalanse og ISO direkte på objektivet ved å holde en spesiell knapp nede og samtidig vri på en ring. Det krever selvfølgelig spesielle objektiver, så NX11 kommer med en 18-55 mm kitoptikk med funksjonen innebygd. Det finnes også to andre objektiver på henholdsvis 20 mm og 20-50 mm som har i-Function. I tillegg er grepet blitt forbedret på NX11, så det er lettere å holde rundt kameraet.

Den andre nyheten fra Samsung er det kompakte kameraet WB700, som har 18x optisk zoom og dekker området fra 24 mm til 432 mm. Oppløsningen er på 16,0 megapiksler, og man kan fotografere i raw-format. Kameraet kan ta opp video i HD, og som noe spesielt har Samsung bygd inn en funksjon som fjerner lyden fra mekanikken når man zoomer ut eller inn under videoopptak.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev