Cookies- og Brukervilkår

Samsung NX3000 er perfekt til selfies

Man behøver ikke at nøye seg med mobiltelefonen når man vil ta bilder av seg selv. Samsungs nye systemkamera, NX3000, har en stor bildesensor og en smart funksjon til selfies.

  • 09.05.2014

Samsung er klar med det nye systemkameraet NX3000, som har en stor sensor av APS-C-typen, som er samme størrelse som i de fleste speilreflekskameraer. Dermed er den rundt 13 ganger større enn de sensorene man som regel finner i en mobiltelefon, noe som burde gi langt høyere bildekvalitet.

Det nye kameraet har likevel massevis av funksjoner som man også finner i smarttelefoner. Den store skjermen på tre tommer kan vippes opp så den peker fremover, så man kan se seg selv når man står foran kameraet, og med funksjonen Wink Shot kan man bare vinke til kameraet når man står overfor det, for å ta en selfie.

Ved hjelp av innebygd wi-fi kan man dele bilder med andre direkte fra kameraet og sende dem til smarttelefoner og nettbrett. Du kan også fjernstyre kameraet fra mobile enheter.

Kameraets oppløsning er på 20,3 megapiksler, og det kan ta fem bilder i sekundet. Det leveres et nytt objektiv på 16-50 mm med innebygd motorzoom og bildestabilisering. Den veiledende prisen er 4395 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev