Cookies- og Brukervilkår

Systemkamera med fleksible styrker til entusiasten

Nyheten Panasonic GX7 lokker blant annet med verdens første elektroniske søker som kan vippes 90 grader opp på et systemkamera, lynrask autofokus og en forbedret sensor.

  • 01.08.2013

Panasonic Lumix DMU-GX7 er det nye flaggskipet i GX-serien, hvor det overordnede konseptet er å tilby høy bildekvalitet og kraftige funksjoner til fotoentusiasten i en svært kompakt design. Den kanskje største nyheten er den elektroniske søkeren med en oppløsning på 2,74 mill. punkter. Den kan vippes 90 grader opp, så man f.eks. kan stå over kameraet og fotografere diskret fra lave vinkler. Søkeren kan til og med vise det store fargerommet AdobeRGB, så man får med alle nyansene i f.eks. de grønne områdene.

GX7 er også utstyrt med en forbedret sensor på 16,0 megapiksler, som særlig skal ha lavere støy enn forgjengeren GX1 når man tar bilder i svak belysning. Autofokus er via Panasonics Light Speed AF svært rask for et kontrastbasert system, og du kan selv peke ut det elementet i motivet det skal stilles skarpt på, ved hjelp av den berøringsfølsomme skjermen. I tillegg kan autofokus stille skarpt i så svakt lys som -4 EV, og det er noe ingen andre på markedet kan gjøre bedre.

Kameraet er målrettet fotoentusiasten, så det kan bruke lukkertider opp til 1/8000 sekund, noe som kan være nødvendig når man fotograferer med en lyssterk optikk ute i sollys. Panasonic er også for første gang klar med innebygd bildestabilisering i kamerahuset, så du slipper uskarpe bilder hvis du bruker et objektiv uten funksjonen. Det er f.eks. tilfellet hvis du kjøper en Micro Four Thirds-optikk fra Olympus. Prisen for GX7 er ennå ikke klar, og nyheten kommer på det norske markedet i september.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev