Cookies- og Brukervilkår

Systemkamera til selfies

Olympus er klar med det nye systemkameraet PEN E-PL7, som kan løfte selfiene dne til nye høyder.

  • 28.08.2014

Den 16. september starter den store Photokina-messen i Köln, og allerede nå begynner produsentene å løfte på sløret for noen av de nyhetene man kan se på messen. Olympus har oppdatert den minste modellen i sin serie av systemkameraer, og det nye PEN E-PL7 skal sikre deg bedre selfier enn dem du er vant til fra mobiletelefonen.

Skjermen kan nemlig vippes hele veien ned så den peker fremover, og i samme øyeblikk aktiveres kameraets Selfie-innstilling. Har man et objektiv med motorzoom, vil objektivet automatisk innstille seg til maksimal vidvinkel. Samtidig vises en utløserknapp på den berøringsfølsomme skjermen. Trykker man på knappen, venter kameraet et sekund før det tar bildet, så man rekker å flytte hånden. Man kan også innstille kameraet til å ta flere bilder etter hverandre.

Og kvaliteten på kameraets selfies burde være langt over den man får med en smarttelefon. Kameraets Micro Four Thirds-sensor er vesentlig større enn dem som sitter i mobiltelefoner, og oppløsningen fra E-PL7 er på 15,9 megapiksler.

Kameraet kan naturligvis brukes til langt mer enn selfies, og det er mulighet for både helautomatikk og manuelle programmer, og man kan fotografere i raw-format. Kameraet kan ta åtte bilder i sekundet. I forhold til forgjengeren er det kommet til flere Art-filtre, som gjør det mulig å legge til bildebehandlingseffekter direkte i kameraet. E-PL7 har også innebygd wi-fi, så man kan styre kameraet fra en smarttelefon.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev