Cookies- og Brukervilkår

I vann, snø og sand med Olympus

Hvis du skal investere i et solid kamera som kan klare skituren eller badeferien, er Olympus nyeste toppmodell innen robuste kameraer, et spennende alternativ.

  • 09.01.2013

Stylus Tough TG-2 iHS fra Olympus er et robust undervannskamera som tar opp arven etter forgjengeren TG-1. Kameraet tåler en tur i sjøen på 15 meters dybde og klarer et fall fra opptil 2,1 meter. I tillegg motstår det kulde ned til ti minusgrader og er støtsikkert opptil 100 kilo.

Sensoren i kameraet tar bilder med en ekstra lysfølsom blender F2.0, så man kan klare seg under selv svært dårlige lysforhold. Det er 4x optisk zoom, som dekker brennviddeområdet 25-100 mm, og kameraet har muligheter for å knipse med en uskarp bakgrunn ved hjelp av den manuelle blenderprioriteten.

Videoopptak gjøres i Full HD med 30 bilder i sekundet, og ved hjelp av funksjonen Multi Recording kan man foreta videoopptak og fotografere samtidig. Ønsker man å komme tett innpå motivene til f.eks. makrobilder, kan man aktivere funksjonen Super Macro Zoom til å booste objektivets rekkevidde, som vanligvis dekker området 25-100 mm, opp til 200 mm, og man kan også fotografere ned til én cm fra motivet. Man får en rekke kreative muligheter med innebygde filtre som f.eks. Punk, Pop Art, Pin Hole, Soft Focus og Fish Eye. Det er også mulig å få en hvitbalanse med de mest naturlige fargene under vann, ved hjelp av funksjonen Advanced Underwater White Balance.

Olympus har også lansert to mindre modeller, som også er robuste. Det er TG-830, som koster 2690 kroner og TG-630, som har en pris på 1790 kroner. Flaggskipet Olympus Stylus Tough TG-2 koster 3490 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev