Cookies- og Brukervilkår

Nytt Cinema fra Canon

Nå kommer Canon med C100 Mark II, som de selv kaller for en filmløsning du har råd til. Det er fortsatt ikke småpenger som forlanges, og Canon har glemt en viktig feature.

  • 27.10.2014

Den minste modellen i Canons Cinema-serie, EOS C100 Digital Video Camera, kommer nå i verskon Mark II. C-mos-sensoren på 8,3 megapiksler er samme størrelse som forgjengeren. Du får allikevel fortsatt lov å lengte etter 4K, for selv om sensorstørrelsen teoretisk ville kunne klare å ta opp i det store formatet, kan det maksimalt ta opp i Full HD 1080p med opptil 60 bilder i sekundet.

Det er snakk om en dobbeltpikselsensor, som tillater ansiktsgjenkjennelse og silkemykt autofokus. Sensoren var før en mulighet man kunne kjøpe ekstra til systemet, mens ansiktsgjenkjennelsen er debut på et Cinema.

Nytt er bildeprosessoren, kalt Digic DV4, som gjør at man kan ta opp i høykomprimerte formater som AVCHD og MP4. Det er plass til to SD-kort, og man kan faktisk ta opp i to forskjellige kvaliteter samtidig, så man har en lavoppløselig utgave på det ene SD-kortet, og en versjon i høy kvalitet på det andre.

Kameraet har fått en større og vippbar OLED-skjerm på 3,5 tommer, innebygd monomikrofon i huset, og wi-fi, så man kan sende filer til datamaskiner, ftp-servere, samt kontrollere funksjoner via en app på telefonen.

Kameraet er ute i butikkene i desember. Det er ikke noe offisielt ute om prisen, men regn med at du ikke får det for mye under 40 000 kroner, som er det C100 Mark I koster.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev