Cookies- og Brukervilkår
Samsung MX-P300

Samsung utfordrer mobilen

Las Vegas er fullt av vakre mennesker og champagne om natta, mens det om dagen er fokus på masse nytt fotoutstyr. Nyhetene velter ut i disse dager på grunn av den store CES-messen, og Samsung er selvfølgelig også med i Syndens By.

  • 06.01.2011

Mens mange nå etterhvert tar opp video med mobiltelefon, har Samsung besynderlig nok lansert to små konkurrenter, som skal ta opp kampen med disse. For selv om Samsung produserer telefoner, så mener de at vi også skal hygge oss med to nye gadgets i form av MX-P300 og HMX-P100, som er to små, smarte videokameraer som tar opp i Full HD.

P300 har 3x optisk zoom, mens man må nøye seg med digital zoom i P100. Og hvis man spør Samsung hvorfor vi ikke skal bruke mobiltelefonen, vil de sikkert svare at det handler om bildekvalitet. Produsenten lover nemlig at på grunn av de relativt store sensorene i de to nye modellene, blir opptakene bedre – spesielt i dårlig lys – enn vi kjenner fra videokameraet i mobilen.

Alt styres fra en trykkfølsom skjerm på henholdsvis 3,0 og 2,7 tommer. De norske prisene er ikke klare ennå, men vi vil anta en pris på 1600 kroner for P300 og 1300 for P100, men vi håper selvfølgelig at de blir enda rimeligere enn dette.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev