ACDSee Pro 6 med langt bedre bildebehandling

Nå er det blitt langt bedre muligheter for å forbedre farger og male justeringer på utvalgte områder. Programmet kan også enkelt håndtere store filer.

26. september 2012

ACDSee Pro har lenge vært kjent som et glimrende program til å organisere bilder, men med versjon 6 har bildebehandlingsdelen fått et betydelig løft. En av de viktigste forbedringene er at man nå kan male justeringer på utvalgte områder uten at det originale bildet endres. Man kan altså alltid gå tilbake og rette i dem.

Programmet kjører nu i 64-bit, som gjør det langt raskere når man jobber med store filer og massevis av bilder. ACDSee Pro 6 har også fått forbedrede funksjoner til å øke skarpheten og fjerne støy, og det er også kommet en funksjon til å konvertere bildene til svart-hvitt med optimalt resultat.

I tillegg kan man nå justere fargene individuelt med Advanced Color Tools, og også fargestyringen er forbedret, så man lettere er sikret de samme nyansene fra f.eks. skjerm til utskrift. Det er også kommet til nye effekter som gjør at man f.eks. kan skape et drømmeaktig skjær med Soft Focus. En fullversjon koster 99,99 dollar, tilsvarende cirka 575 norske kroner.

Kanskje du er interessert i...