Adobes fototjeneste er nå gratis

Nu koster det ikke en krone å bruke Adobe Revel til å vise frem bildene dine eller synkronisere dem mellom flere enheter.

20. desember 2012

Fototjenesten Revel fra Adobe gir deg ikke bare muligheten for å vise og dele bildene dine, du kan også utføre bildebehandling via skyen og synkronisere dem mellom flere enheter som datamaskin, nettbrett og smarttelefon.

Tjenesten har hittil kostet penger å bruke, men den er nettopp blitt delt opp i en gratis versjon og en såkalt Premium Level. Forskjellen er at du med den gratis utgaven etter de første 30 dagne bare kan laste opp 50 bilder i måneden. De første 30 dagene kan du legge så mange opp på tjenesten som du ønsker.

Fototjenesten finnes inntil videre til iOS-enheter som f.eks. iPhone og iPad samt til Mac, men man kan alltids opprette seg som gratis bruker og deretter bruke f.eks. Lightroom 4 på en Windows-maskin til å legge bilder opp på tjenesten. Du kan lese mye mer om alle mulighetene i Adobe Revel her. Premium Level koster 5,99 dollars i måneden, tilsvarende cirka 33 kroner.

Kanskje du er interessert i...