Screenshot fra Nik Collection
God og enkel bildebehandling

Nik Collection er en populær programtilleggpakke som gjør det lett å utføre god og effektiv bildebehandling, og nå ser framtiden spennende ut for programmet.

© Nik Collection

DxO gir Nik Collection nytt liv

Gode nyheter for alle Nik Collection-fans. Programtilleggpakken er nemlig overtatt av en av de store gutta som ikke har planer om å la det populære programmet visne bort.

26. oktober 2017 av Louise Hagemann

Hurra! Nå er det gode nyheter for Nik Collection-fans. Den populære Google-programmet og pluginpakken er nemlig blitt solgt til franske DxO, som vil holde liv i Nik Collection.

I mai i år måtte vi konstatere at Google var i ferd med å la Nik Collection sovne stille inn. Meldingen var at bildebehandlingsprogrammet fortsatt ville være tilgjengelig og gratis, men ville ikke bli oppdatert.

Her i redaksjonen syntes vi det var synd, for vi har hatt stor glede av å bruke Nik Collection som plugin for både Lightroom, Photoshop CC og Elements. Og vi ble veldig glade da Google gjorde Nik Collection gratis i fjor. 

> Les testen vår av programmet i Utstyrsguiden.

Nik Collection gratis inntil videre

Men nå kommer det heldigvis gode nyheter. DxO har overtatt programmet, og vil fortsatt tilby det som programtillegg for Photoshop og Lightroom. Samtidig vil de også bygge inn teknologien i sin egen programvare, OpticsPro.

Nik Collection vil fortsatt være gratis. I hvert fall inntil videre. 

DxO har planer om å lage en helt ny "Nik Collection 2018", som skal komme ut neste sommer. Hva det innebærer, og om det vil være gratis, får tiden vise.

> Få enda mer nytte av Nik Collection med to utgaver av Digital FOTO + boken Photoshop-skolen, som inneholder en rekke kurs for Nik Collection, for bare 49 kroner.

Du kan finne mer informasjon om Nik Collection hos DxO her

Kanskje du er interessert i...