Enda kraftigere raw-konverter fra DxO

Med det nye DxO Optics Pro 8 blir det utrolig enkelt å redde feileksponeringer. Objektivene dine kan også se frem til å bli enda skarpere.

25. oktober 2012

Franske DxO har med sin raw-konverter Optics Pro hatt markedets aller beste funksjoner når det gjelder korreksjon av objektivfeil, men med den nye versjon 8 av programmet blir det enda kraftigere.

Først og fremst er det nyheten DxO Smart Lighting, som med en enkelt knapp kan forbedre kontrastfulle motiver ved å lysne skyggefylte områder og redde høylys. Og med verktøyet Selective tone kan man finpusse lyset i henholdsvis høylys, skygger og mellomtoner. Disse justeringene gjøres i utgangspunktet automatisk, så man trenger ikke røre en finger for å få glede av dem.

DxO Optics Pro 8 byr også på en forbedret utgave av DxOs Lens softness-funksjon til å gjenskape skarphet og detaljer fra objektiver som f.eks. ikke tegner helt skarpt i hjørnene. Og man kan nå redde detaljer i fargeområder som ellers er brent ut. Du kan lese mye mer på engelsk om den nye DxO Optics Pro 8 her. Du kan hente en prøveversjon fra den 29. oktober, og nyheten kan kjøpes med rabatt frem til den 15. november.

Kanskje du er interessert i...