Capture One 20 på dataskjerm

Capture One 20 fås til både Mac- og Windows-maskiner.

© Shutterstock

Få stor rabatt på spesialversjon av Capture One Pro 20

Som abonnent på Digital FOTO kan du nå kjøpe en spesialversjon av Capture One 20 for bildebehandling, hvor du får en bonuspakke til en verdi på mer enn 4000 kroner med på kjøpet.

26. november 2019 av Kristoffer Engbo

Mange profesjonelle fotografer sverger til Capture One når bildene skal behandles på datamaskinen. 

Det kommer blant annet av at du kan tilpasse brukergrensesnittet helt etter din egen smak, så bare verktøyene du bruker er synlige, og ligger der du vil ha dem.

Dessuten gir Capture One deg mulighet for å justere fargene i raw- og jpeg-bildene dine svært nøyaktig, og du kan utføre justeringer som bare påvirker deler av bildet, ved hjelp av masker og lag.

>Les også: Ny stor videopakke gjør deg enda bedre i Lightroom

Spar mer enn 4000 kroner på Capture One Pro 20

Som abonnent på Digital FOTO kan du nå kjøpe Capture One Pro 20 i en spesialversjon, hvor du får en bonuspakke med mer enn 80 såkalte Styles til samme pris som det bare programmet koster.

Eksempel på Style

Styles er ferdige justeringer i Capture One, som man raskt kan legge til. Til venstre ser vi originalen, og til høyre er det brukt en Style fra pakken Latitude | Pacific.

© John Schell

Styles er forhåmndsinnstilte justeringer som du kan legge til på bildene dine med noen få klikk. De kan hjelpe deg med å få et jevnt preg over bildene dine, og det er en enkel måte for å prøve for eksempel forskjellige svart-hvitt-konverteringer. 

De 81 Styles-ene er fordelt på sju pakker, kalt Style Packs, og skulle du ha kjøpt pakkene hver for seg, hadde de kostet mer enn 4000 kroner, men i spesialversjonen av Capture One til Digital FOTOs abonnenter får du dem altså med gratis når du betaler 349 euro, tilsvarende omkring 3550 kroner, som programmet koster alene.

Les også: 6 grunner til å bruke Capture One til bildebehandling

Film Style til Capture One

Denne stilarten kommer fra pakken Film Styles med effekter fra analoge filmer.

© Phase One

Style Packs i pakken

Film Styles – 15 forhåndsinnstillinger som bygger på farger, kontrast og teksturer fra analoge filmtyper.

Cinematic Styles – Inneholder 18 innstillinger som er inspirert fargetonene i spillefilmer.

Black & White Styles – 18 stilarter som gir forskjellige uttrykk i gråtoner.

Latitude | Deep Forest – Dette er åtte stilarter som tilfører mystikk til bildene.

Latitude | Sunbound – Åtte justeringer som gir varme og dybde i bildene dine.

Latitude | Pacific –Fotografen John Schell har laget sju Styles inspirert av noen av favorittstedene hans for surfing på den amerikanske vestkysten.

Latitude | Infinite Peaks – Sju justeringer laget av fotografen Bryan Minear med inspirasjon fra favorittstedene hans for fotografering.

Slik kjøper du spesialversjonen av Capture One Pro 20

Du kjøper spesialversjonen av Capture One Pro 20, hvor du får de 81 Styles-ene til en verdi på over 4000 kroner med gratis, via Fordelssonen.

I Fordelssonen hjelper vi deg også i gang med programmet med to videoer, og dessuten kan du laste ned en demoversjon for å prøve programmet før du kjøper det.

Fordelssonen er det digitale og avlåste universet vårt for abonnenter, hvor du også finner mange videoer om fototeknikk og bildebehandling, e-bøker, programmer og mye annet.

Klikk her for å kjøpe spesialversjonene av programmet.

Kanskje du er interessert i...