Flottere HDR-bilder helt uten vansker

Med det nye programmet HDR Exposure 3 er det ikke lenger nødvendig med stativ for å få skarpe bilder med massevis av detaljer.

29. juli 2013

Amerikanske Unified Color er kjent for sin spesielle HDR-prigramvare, hvor farger og lysinformasjoner blir justert separat i et stort fargerom for å oppnå maksimal bildekvalitet. Med versjon 3 av programmet HDR Exposure er det blitt enda bedre.

Først og fremst har HDR Exposure 3 fått en ny teknologi til å matche de forskjellige eksponeringenes plasseringer, så det ikke lenger er strengt nødvendig å bruke stativ for å få skarpe sammensmeltninger. Samtidig er det kommet en effektiv funksjon til å fjerne bevegelige elementer i motivet, så de bare ses én gang og ikke opptrer som spøkelser flere steder.

Bildekvaliteten er også blitt styrket i den nye versjonen. En ny såkalt Adaptive Tone Mapping sørger for at det både er flott kontrast og massevis av detaljer i hele toneområdet fra skygger til høylys. HDR Exposure 3 er et selvstendig program som koster rundt 700 kroner når man kjøper det fra firmaets hjemmeside unifiedcolor.com. Man kan også få versjonen 32 Float v3, som er en plug-in til Photoshop og koster 500 kroner.

Kanskje du er interessert i...