onOne Perfect Portrait 1

Flottere portretter med onOne

Du kan enkelt rette hudtoner, fjerne urenheter og mye mer med onOnes nye plug-in, som også har en smart funksjon fra kameraverdenen.

22. november 2011

Amerikanske onOne er klar med en helt nyt plug-in til å forbedre portrettbilder med. Perfect Portrait 1 kan forbedre øyne, tenner og munn, fjerne urenheter og justere hudtonene til det perfekte. Og akkurat som mange kameraer har programmet ansiktsgjenkjennelse.

Når man åpner et bilde, registrerer Perfect Portrait automatisk hvor ansikter er plassert, så justeringene begrenses til dette området. Er det flere personer i bildet, kan man utføre individuelle justeringer på hvert ansikt som programmet har registrert. Perfect Portrait finner også detaljer som øyne og munn i bildene, og ved hjelp av spesielle glideknapper til dette kan man utføre justeringer af f.eks. skarpheten i disse områdene uten først å lage en markering.

Den nye plug-in´en virker til både Windows og Mac OS X og kan brukes med Photoshop CS4 og CS5, Elements 9 og 10, Lightroom 2 og 3 samt Aperture 2.1 og 3. Perfect Portrait 1 koster cirka 580 kroner og kan kjøpes på onOnes hjemmeside , der man også kan hente en gratis prøveversjon som virker i 30 dager.

Kanskje du er interessert i...