50 tøffe foto-apps

Ta bilder med et russisk plastkamera, på legendariske filmer fra Agfa, gjennom et fiskeøye eller få profesjonell fotohjelp for noen få kroner - med mobiltelefonen.

1. mai 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om de 50 tøffe foto-apps.

Med små apps kan du nemlig få fantastiske bilder ut av din Smarttelefon. Her har vi valgt de 50 beste fotoapplikasjonene til mobiltelefonen.

Den vanlige mobiltelefonen, som bare kan ringe og sende tekstmeldinger, er på vei ut for å bli avløst av de såkalte smarttelefonene. Det gir en masse nye muligheter for alle som har bruk for små programmer, som man alltid kan ha tilgjengelig. Ikke minst gjelder dette oss fotografer.

Uansett hvilken smarttelefon man har, er det enkelt å kjøpe programmer, som enten kan hjelpe i forskjellige fotosituasjoner eller rett og slett øker fotogleden når man fotograferer med mobiltelefonen. Spesielt er det et hav av muligheter for filtre og effekter samt for å få manuell kontroll med kamerainnstillingene. Det ligger også avanserte muligheter i mobilen, som f.eks. programmet DSLR Camera Remote Lite, hvor du kan styre speilreflekset ditt trådløst.

Kanskje du er interessert i...