Apple-nytt for fotografer på farten

Med presentasjonen av iOS 7 til iPhone og iPad er det spennende fotonyheter til entusiasten.

11. juni 2013

Er du ivrig iPhone eller iPad-fotograf, ble det lansert spennende nyhedtr under presentasjonen av den nye versjonen av iOS fra Apple. Inspirert av bl.a. Instagram og andre tjenester kan man nå oppleve innebygde fotofiltre i deres Camera app. Blant valgmuligheere er filtre med svart-hvitt, kraftig fargemetning og lignende effekter. Man får også mulighet for å fotografere i det klassiske kvadratiske format i selve appen.

Er du også i ferd med å drukne i bilder, er en annen god nyhet at det blir bedre muligheter for organisering i Photo app. Bildene blir organisert i Moments og Collections, som automatisk sorteres etter geografisk beliggenhet og dato, så man lettere får oversikt over bildene gjennom hele året.

Det skal også bli lettere å dele bilder med venner og familie takket være AirDrop. Som en nyhey i iCloud kan andre nå legge til bildene sine i Photo Stream, så man lettere kan dele dem. Det blir også mulig å dele videoklipp. Det er ingen konkret dato for når iOS 7 kommer i salg, men det blir antagelig i september hvis man følger produdentens normale utgivelsesfrekvens.

Kanskje du er interessert i...