Avansert bildebehandling på iPad

Nik Software, som produserer bildebehandlingsprogrammer av høy kvalitet, er klare med en spesiell app til iPad. Snapseed for iPad gjør det mulig å utføre avansert bildebehandling i en håndvending.

9. juni 2011

Hvis du har savnet det ultimate verktøyet til bildebehandling for iPad, er Nik Software klare med et godt forslag. Snapseed for iPad gjør det nemlig mulig å optimere bilder med ganske enkle virkemidler. Du kan raskt bla igjennom bildesamlingen og med et enkelt klikk bruke funksjonen Auto Correct.

Du kan også justere f.eks. eksponering og fargemetning i bestemte områder av bildet ved hjelp av justeringspunkter forskjellige steder i bildeflaten. Her vil brukere av NIK's programmer til pc og Mac raskt føle seg hjemme, da det er Niks revolusjonerende teknologi U Point som også brukes her.

Man kan selvfølgelig også beskjære og rette opp bildene, og ønsker man å legge til rammer eller forskjellige effekter, er det rike muligheter for det. I tillegg kan du raskt dele blinkskuddene på Flickr eller Facebook, og har du en skriver som støtter Apples AirPrint-teknologi, kan du også skrive ut bildene trådløst.

Nik Snapseed for iPad kan kjøpes på Apples App Store og koster 33 kroner.

Kanskje du er interessert i...