Gjør Elements enda bedre

Ny versjon av Photo Essentials gjør bildebehandlingen lettere og byr på en rekke spennende effekter

13. oktober 2011

Firmaet onOne Software er klar med Photo Essentials 4, som er en samling med funksjoner som gjør det lettere å forbedre bildene dine i Elements, samt gi dem en rekke effekter og f.eks. bilderammer. Den nye versjonen virker sammen med Elements 10.

Blant nyhetene er verktøyene Masking Brush og Masking Bug. Den første gjør det mulig å male frem effekter i bildet selektivt hvis du f.eks. vil sikre deg at det bare er huden i et portrett som blir glattet ut, og ikke øyne og munn. Masking Bug lar deg jobbe med avrundede forløp, hvis du f.eks. vil tilføre vignettering i en fei.

En annen nyhet er Vintage Effects, som gjør det mulig å tilføre flotte gammeldagse effekter, hvor både bilderamme og struktur i bildet endres. Funksjonen Frame It er også forbedret, så det er lett å lage dine helt egne maler til bildene.

Photo Essentials 4 har i tillegg fått oppdatert funksjonen Enlarge It, så du kan endre størrelsen på et bilde raskt og smertefritt. Og så er det kommet en smart funksjon som automatisk deler bilder i plakatstørrelse opp i flere små, så du kan skrive dem ut på en vanlig skriver og sette dem sammen etterpå. Nyheten koster snaue 400 kroner. Du kan lese mer her

Kanskje du er interessert i...