Kraftig forbedret programvarepakke til entusiasten

Perfect Photo Suite 7 har en rekke forbedrede programmer som lett og elegant kan gjøre bildene dine flottere i bildebehandlingen.

Amerikanske onOne Software er nå klar med versjon 7 av sin store programpakke Perfect Photo Suite, som er en samling av all deres programvare til bildebehandling. Du får blant annet med det helt nye programmet Perfect B&W, som gjør det lett å utføre flotte svart-hvitt-konverteringer.

Med i pakken får man også den nye og forbedrede Perfect Effects 4, som inneholder en rekke profesjonelle effekter og rammer, som kan legges til med et museklikk. Perfect Portrait 2 er blitt enda bedre til å velge ut og jevne ut hudtoner automatisk, så portrettene blir flottere.

Andre nyheter inkluderer Perfect Layers 3, der man kan arbeide med lag i f.eks. Lightroom. Her er det kommet nye blandingseffekter, og Perfect Brush gjør det lett å velge ut elementer, fordi penselen automatisk gjenkjenner overganger.

Man får også Perfect Resize 7.5 Pro, Perfect Mask 5.2 og FocalPoint 2 med i Perfect Photo Suite 7, som du kan lese mer om på engelsk her. Programpakken koster 299,95 dollar, tilsvarende cirka 1740 kroner. En oppgradering fra tidligere versjoner koster halvparten.

Kanskje du er interessert i...