Luminar Neptune

Med et trekk i én skyveknapp kan du få fantastisk flotte bilder.

© Macphun

Lynraskt måte for fantastiske bilder

Bildebehandlingprogrammet Luminar er blitt oppdatert med en intelligent funksjon som gir deg veleksponerte bilder med bare én handling.

Programvareprodusenten Macphun, der tidligere har imponert oss med programmene sine Aurora HDR og Luminar, har nettopp oppdatert sistnevnte program, som nå heter Luminar Neptune. En av de mest spennende nyhetene i programmet er den intelligente funksjonen Accent AI Filter.

Vi snakker om en funksjon som ved hjelp av en enkelt skyveknapp, retter opp farger og eksponering, slik at bildet framstår som veleksponert og med livlige og innbydende farger. Det er altså helt slutt på å måtte dra i forskjellige skyveknapper som justerer f.eks. lys, skygge og farger.

Kunstig intelligens

Det nye filteret bruker kunstig intelligens for å analysere forskjellige områder i bildet basert på blant annet strukturer, objekter, mørke og lyse områder samt farger. Når man trekker i skyveknappen, avgjør programmet umiddelbart hva det må gjøre i hvert område. Man kan imidlertid justere intensiteten etter smak og behag.

Akkurat nå er Luminar Neptune bare tilgjengelig for Mac, men en betaversjon for PC skal være på vei i løpet av juli. Vanligvis koster programmet 2930 kroner, men for øyeblikket kan man kjøpe det for bare 655 kroner. Du kan laste ned en gratis prøveversjon her.


Kanskje du er interessert i...