Gratis videokurs for bildebehandling og fotografering i Fordelssonen

I en av de nye videoene i Fordelssonen viser vi fordelene med det nye verktøyet Curvature Pen tool i Photoshop.

© Shutterstock

Nytt i Fordelssonen: Smart verktøy for nøyaktige markeringer

I Fordelssonen har vi lagt opp fem nye videokurs som gjør deg enda bedre på Photoshop og Lightroom, og gir tips for fotograferingen. Du kan blant annet se hvordan du får perfekte markeringer. Det ligger også mye annet nytt innhold der til deg.

15. januar 2018 av Kristoffer Engbo

Den nyeste versjonen av Photoshop har fått et smart verktøy som gjør det enkelt å markere og frilegge. Verktøyet heter Curvature Pen Tool, og i en av de nye videoene som vi har lagt opp i Fordelssonen, viser vi fordelene med det nye verktøyet, og hvordan du bruker det.

Se videoen i Fordelssonen (bare for abonnenter)

Det ligger også mye annet nytt innhold i Fordelssonen akkurat nå.

I videoserien vår Lightroom-skolen kan du se, hvordan du får flotte fotoutskrifter med god skarphet i Lightroom CC, og i tillegg er det en ny video med et tips som gjør at det går raskere å bruke samme søkeord, antall stjerner eller lignende på flere bilder.

Hvis du sverger til Adobes programmer, kan du akkurat nå få vår store kursbok Photoshopskolen med to utgaver av Digital FOTO for bare 49 kroner. 

Slik får du bedre bilder

Når du fotograferer i motlys eller svært lyse omgivelser, kan lysmåleren til kameraet fort bli lurt til å gi deg et for mørkt bilde. I en ny video i Fordelssonen kommer vi med tips til hvordan du kan unngå det under fotograferingen eller fikse det i bildebehandlingen.

I videoen ser vi på en rekke bilder fra leserne og kommer med gode råd til blant annet fototeknikk og komposisjon.

Du kan også bli med bak kameraet, når vi tar makrobilder. Her får du et triks som gir en ekstra dimensjon til bilder av de små motivene.

Se videoen her (kun for abonnenter)

Fordelssonen er full av spennende innhold

I tillegg til de nye videoene har vi også laget en ny prosedyre for Photoshop, som gir en flott retroeffekt med noen få klikk, og du finner også anbefalinger om apper til telefonen, artikler og testbilder fra de nyeste kameraene.

Fordelssonen er vår digitale univers der vi fortløpende legger ut helt nye videoer, guider, forhåndsinnstillinger for bildebehandling og mye til deg som abonnerer på bladet eller kjøper det i løssalg.

Du finner mer enn 400 videoer, mange handlinger og forhåndsinnstillinger som gjør bilderedigering i Photoshop og Lightroom enklere, testbilder fra kameraer og objektiver, programmer og mye annet i Fordelssonen.

Akkurat nå kan du prøve Fordelssonen med 1 nummer av Digital FOTO for bare 29 kroner. 

Kanskje du er interessert i...