Så fort du har lastet inn et bilde til Photolemur, begynner programmet med å forbedre det.

© Skylum

Photolemur 3 gjør bildene dine perfekte automatisk

Med kunstig intelligens forbedrer Photolemur 3 farger, lys og mye annet i bildene dine, og det uten at du trenger å flytte en eneste skyveknapp. Som abonnent på Digital FOTO kan du få programmet, som normalt koster 370 kroner, helt gratis.

4. september 2020 av Kristoffer Engbo

Vet du ikke helt hva du må justere for å gjøre bildet ditt enda bedre, eller har du en hel bunke med bilder du vil forbedre på en enkel og rask måte, er det hjelp å få i det smarte programmet Photolemur 3 fra Skylum.

Photolemur 3 forbedrer bildene dine med kunstig intelligens

Ved hjelp av kunstig intelligens analyserer Photolemur hvert bilde og justerer det optimalt selv.

Det justerer blant annet lys og farger og kan også forbedre himmelen, glatte ut hud i portrettbilder og fjerne for eksempel støy og objektivfeil.

I bildet under kan du se den opprinnelige versjonen venstre og Photolemurs automatiske justeringer til høyre. Du flytter på streken for å se mer av de to versjonene.

Det er ekstremt enkelt å bruke Photolemur 3. Du drar bare ett eller flere bilder inn i brukergrensesnittet til programmet, og så begynner analysen og justeringen automatisk.

Photolemur 3 justerer mange bilder om gangen

Har du åpnet flere bilder i programmet, kan du bare sette Photolemur 3 i gang med å forbedre og lagre alle, uten at du må gjøre noe mer. Enklere blir det ikke.

Du kan også bruke programmet sammen med Lightroom og Photoshop og enkelt sende bilder fra for eksempel Lightroom til Photolemur 3 og tilbake igjen når de har blitt justert automatisk.

I videoen under kan du se hvor lett det er å bruke programmet og hvor flotte resultatene blir.

Kanskje du er interessert i...