De 5 største nyhetene i Elements 14

Adobes nye versjon av det populære bildebehandlingsprogrammet byr på mange store nyheter og sterke forbedringer. Her kan du se hvilke muligheter du har med de viktigste nye funksjonene.

17. november 2015

Elements 14 er kommet, og programmet er som vanlig fylt med nye funksjoner og forbedringer. På bildebehandlingssiden er det spesielt fem nyheter som begeistrer oss, og dem kan du lære nærmere å kjenne her.

Full fart Under Guided kan du bruke effekten Speed Effect til å sette ekstra fart på actionmotivet.

Ingen rystede bilder Bruk den nye funksjonen Shake Reduction til å forvandle rystede feilskudd til skarpe blinkskudd.

Fjern tåke og dis La programmet gi skarphet og kontrast tilbake i tåkete bilder ved hjelp av den nye funksjonen Haze removal.

Perfekte frilegginger Det har kommet flere justeringsmuligheter som gjør det enklere å frilegge hår og pels med Refine Selection Brush.

Smarte effekter Smart Looks er navnet på en ny funksjon som analyserer farger og lys i bildene dine, og så kommer den med fem forslag til passende effekter.

Hvis du vil se hvordan du bruker de nye funksjonene i Elements 14, kan du lese dem i artikkelen i bladets kursseksjon. Her finner du også en stort utvalg av spesifikke kurs til bildebehandling med Elements og Photoshop.

Kanskje du er interessert i...