PSE 11 boxshot

Elements 11 klar med kraftige nyheter

Det er kommet et helt nytt og bedre brukersnitt samt flere kraftige funksjoner fra storebror Photoshop CS6. Hent en prøveversjon allerede i dag.

25. september 2012

Verdens mest populære bildebehandlingsprogram er klar i en ny og enda bedre utgave. Versjon 11 har først og fremst et nydesignet og lysere brukersnitt, der ikoner er blitt lettere å kjenne igjen, og det er også mer intuitivt å skifte mellom Quick, Guided og Expert, alt etter hvor enkle eller avanserte funksjoner man har behov for.

Raw-konverteren har endelig fått en solid oppdatering, slik at man nå kan redde høylys, lysne skygger og øke klarheten i bildene med samme forrykende effektivitet som i CS6 og Lightroom 4. Støyreduksjonen er også betydelig forbedret.

Elements 11 har i tillegg fået det kraftige filteret Lens Blur, kjent fra Photoshop, til å skape flott og naturlig sløring av bakgrunnen, og nå kan du friskrape kompliserte motiver som f.eks. hår med langt flottere resultat med Refine Edge.

Det er også kommet til en rekke effekter som f.eks. Low-Key og High-Key under Guided. Du kan lese mer om Elements 11 her (på engelsk). Vi er allerede i full gang med å kikke nærmere på alle nyhetene, så gled deg til å få vite mye mer i de kommende utgavene av bladet. Inntil da kan du hente en gratis prøveversjon her.

Kanskje du er interessert i...