Bli rågod på bildebehandling med nytt nettkurs

I det nye nettkurset «Komplett kurs i Lightroom» viser Digital FOTOs ekspert deg hvordan du bruker det geniale programmet Lightroom for å få fantastiske bilder.

18. juni 2021 av Redaktionen

Bildebehandlingsprogrammet Lightroom er genialt for både organisering og behandling av bildene dine. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å gjøre selv de mest kjedelige bildene dine spennende.

Det krever bare at du forstår hvordan du bruker de mange funksjonene i Lightroom. Programmet inneholder mange verktøy og redigeringsalternativer, og derfor kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Men det kan du få hjelp med nå.

I det splitter nye nettkurset vårt, Komplett kurs i Lightroom veileder Digital FOTOs ekspert Frode Stie deg til å få det beste ut av Lightroom gjennom 15 leksjoner med videoer, bildeeksempler og tips. Han har jobbet med fotografering og bildebehandling i 20 år, og steg for steg lærer han deg å bruke det smarte programmet.

Komplett kurs i Lightroom koster bare 349 kroner, og i tillegg til de 15 leksjonene får du fire e-bøker slik at du kan bli enda flinkere til å bruke Lightroom etter kurset. Du kan også teste de nye ferdighetene dine etter hver kursmodul for å sikre at du har fått med deg alt.

Gjør bildene dine praktfulle

Komplett kurs i Lightroom er et nettkurs som lærer deg å mestre de viktigste verktøyene for bildebehandling.

Du lærer deg å: 

  • Lær de hemmelige triksene til å gjøre uklare bilder skarpe igjen

  • Tydeliggjør skjulte detaljer i bildene

  • Rediger til det optimale lyset og få motivet til å stråle

  • Rett feil som skjeve horisonter og mørke hjørner

  • Bring fargene frem og unngå kjedelige bilder i framtiden

  • Bli en mester til å organisere i Lightroom så du oppnår den perfekte jobbflyten

Etter du har tatt kurset, har du et ypperlig utgangspunkt for å gjøre bildene dine fantastiske i bildebehandlingen.

I kurset Komplett kurs i Lightroom viser Digital FOTOs ekspert deg hvordan du løfter bildene dine til et helt nytt nivå med Lightroom. 

© Digital FOTO

Et nettkurs på dine vilkår 

Det er fleksibelt og superenkelt å bli med. 

Kurset tar omtrent fire uker hvis du går igjennom tre til fire leksjoner i uken. Men du bestemmer selv om du vil bruke kortere eller lengre tid på kurset, alt etter hva som passer for deg. I tillegg har du tilgang til kurset når og hvor som helst, så du bestemmer selv når du vil starte. Du gjennomfører bare modulene i det tempoet som passer for deg. 

Når du har meldt deg på Komplett kurs i Lightroom, har du tilgang til alt materialet i et år. Er det et område som trenger litt ekstra oppmerksomhet, vil du derfor kunne gå tilbake og se instruksjonene og videoene om igjen.

Masse av ekstramateriale til deg 

Med Komplett kurs i Lightroom lærer du å få frem det beste i bildene dine - og samtidig er det morsomt. 

Underveis får du mange bildeeksempler, bonustips og kunnskap om Lightrooms mange verktøy. Du vil også motta fire e-bøker med tips, triks og kurs, som du kan jobbe med videre. I tillegg kan du teste alt du har lært fortløpende.

Er du klar for å få det beste ut av bildene dine?

Meld deg på Komplett kurs i Lightroom her!

PS: Digital FOTO abonnenter kan få rabatt på kurset. Les mer her

Kanskje du er interessert i...