Bli rågod på bildebehandling med nytt nettkurs

I det nye nettkurset «Lær deg Lightroom på 4 uker» viser Digital FOTOs ekspert deg hvordan du bruker det geniale programmet Lightroom for å få fantastiske bilder.

26. mars 2021 av Redaktionen

Bildebehandlingsprogrammet Lightroom er genialt for både organisering og behandling av bildene dine. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å gjøre selv de mest kjedelige bildene dine spennende.

Det krever bare at du forstår hvordan du bruker de mange funksjonene i Lightroom. Programmet inneholder mange verktøy og redigeringsalternativer, og derfor kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Men det kan du få hjelp med nå.

I det splitter nye nettkurset vårt, «Lær deg Lightroom på 4 uker» veileder Digital FOTOs ekspert Frode Stie deg til å få det beste ut av Lightroom gjennom 15 leksjoner med videoer, bildeeksempler og tips. Han har jobbet med fotografering og bildebehandling i 20 år, og steg for steg lærer han deg å bruke det smarte programmet.

Kurset «Lær deg Lightroom på 4 uker» koster bare 349 kroner, og i tillegg til de 15 leksjonene får du fire e-bøker slik at du kan bli enda flinkere til å bruke Lightroom etter kurset. Du kan også teste de nye ferdighetene dine etter hver kursmodul for å sikre at du har fått med deg alt.

Dette lærer du i det nye nettkurset 

«Lær deg Lightroom på 4 uker» er et komplett nettkurs som lærer deg å mestre de viktigste verktøyene for bildebehandling.

Du lærer deg å: 

  • Importere og organisere bildene dine slik at du får full oversikt

  • Sortere og rydde opp i bildene dine slik at du får et perfekt fotoarkiv

  • Rette opp feil i bilder som for eksempel har skjev horisont eller mørke hjørner

  • Redde bilder som for eksempel har fått for lite eller for mye lys

  • Få frem fargene i kjedelige bilder

  • Løfte alle bildene dine til et helt nytt nivå.

Etter du har tatt kurset, har du et ypperlig utgangspunkt for å gjøre bildene dine fantastiske i bildebehandlingen.

I kurset «Lær deg Lightroom på 4 uker» viser Digital FOTOs eksperter deg hvordan du løfter bildene dine til et helt nytt nivå med Lightroom. 

© Digital FOTO

Et nettkurs på dine vilkår 

Det er fleksibelt og superenkelt å bli med. 

Kurset tar omtrent fire uker hvis du går igjennom tre til fire leksjoner i uken. Men du bestemmer selv om du vil bruke kortere eller lengre tid på kurset, alt etter hva som passer for deg. I tillegg har du tilgang til kurset når og hvor som helst, så du bestemmer selv når du vil starte. Du gjennomfører bare modulene i det tempoet som passer for deg. 

Når du har meldt deg på Lær deg Lightroom på 4 uker, har du tilgang til alt materialet i et halvt år. Er det et område som trenger litt ekstra oppmerksomhet, vil du derfor kunne gå tilbake og se instruksjonene og videoene om igjen.

Masse av ekstramateriale til deg 

Med Lær deg Lightroom på 4 uker lærer du å få frem det beste i bildene dine - og samtidig er det morsomt. 

Underveis får du mange bildeeksempler, bonustips og kunnskap om Lightrooms mange verktøy. Du vil også motta fire e-bøker med tips, triks og kurs, som du kan jobbe med videre. I tillegg kan du teste alt du har lært fortløpende.

Er du klar for å få det beste ut av bildene dine?

Meld deg på “Lær deg Lightroom på 4 uker” her!

PS: Digital FOTO abonnenter kan få rabatt på kurset. Les mer her

Kanskje du er interessert i...