Grunnkurs i Lightroom

I første episode av grunnkurset i Lightroom får du blant annet tips som gjør importen smartere.

© Digital FOTO

Se første episode av det store grunnkurset vårt i Lightroom gratis

Vi har laget en stor videopakke på ti episoder, hvor vi går gjennom de grunnleggende funksjonene i Lightroom Classic CC. Du må være abonnent for å se hele serien, men nå har vi låst opp den første episoden så også du som ikke er abonnent, kan se den.

21. mars 2019 av Kristofefr Engbo

Som abonnent på Digital FOTO får du mange videoer, veiledninger, e-bøker og programmer i det digitale universet vårt Fordelssonen.

En av de mest populære videoseriene er det nye grunnkurset vårt i Lightroom, hvor vi går gjennom alle de viktige områdene av det store bildebehandlingsprogrammet og forteller hvordan du bruker det best mulig.

Se første episode gratis

Nå kan du se første episode av grunnkurset i Lightroom helt gratis. Her forteller vi hva vi kommer innom i de ti videoene, og vi ser også på hvordan du importerer bilder til programmet smartest mulig.

Grunnkurs i Lightroom
© Digital FOTO

I en av videoene kan du se hvordan vi justerer dette bildet så lyset blir flottere, fargene klarere, og objektivfeilene rettet opp.

Grunnkurset består av ti episoder, og i de andre episodene kommer vi innom organisering så du raskt kan finne fram de riktige bildene, og justering av lys, farger og detaljer i bildene.

Du kan også se hvordan Digital FOTOs ekspert justerer sine egne bilder. Og underveis får du vite hva du må holde øye med når du for eksempel endrer lysforhold og farger i Lightroom.

Du kan se første episode av Grunnkurs i Lightroom her, og er du abonnent, får du oversikt over samtlige ti episoder her.

Kanskje du er interessert i...