72 nyheter i Photoshop CS6

Det er hele 72 forbedringer i Photoshop CS6. Les om alle de nye funksjonene og forbedringene i Photoshop her.

5. juni 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om Photoshop CS6.

Det er hele 72 av dem i CS6, og de teller alt fra muligheten for å bruke store pensler opp til 5000 piksler, til støtte av 3-dfiler som f.eks. mpo-formatet, til automatisk å velge den beste metoden når man endrer størrelsen på et bilde med Image Resize.

Nyheter til bildebehandling: En ny metode til automatisk å forbedre lysbalanse og kontrast med Enhance Brightness and Contrast, gjør tingene lettere når det skal gå unna. Klikk på Auto i vinduet for f.eks. Curves eller Levels. Den fungerer langt bedre enn de forrige metodene.

Det kraftige verktøyet Patch Tool til å retusjere f.eks. rynker med, er blitt enda bedre. For det første kan teknologien Content- Aware nå fylle ut detaljer, men den største forbedringen er at man endelig kan bruke verktøyet på et eget lag via Sample All Layers.

Filteret Liquify er blitt raskere å arbeide med, fordi det nå bruker grafikkortet. Det er også lettere å skifte penselstørrelse med snarveistaster, og i tillegg er det nå en innebygd redningstjeneste, som automatisk husker alle justeringene når man har forlatt filteret.

Nyheter til bedre effekter: Med det nye filter Oil Paint kan man raskt etterligne effekten av oljemaling på bildene. Det er sterkere enn de andre kunstneriske filtrene i Photoshop, da du i langt høyere grad kan skreddersy effekten.

En ny type justeringslag kalt Color Lookup gjør det mulig å tilføye egne justeringer av farger og kontrast og f.eks. få et bilde tatt i dagslys til å ligne et bilde tatt i månelys.

I den egne versjonen Extended er 3-d blitt mye raskere å jobbe med. Nå kan man konvertere tekst til 3-d og skrive om teksten i etterkant. Eventuell skyggeeffekt vises nå hele tiden.

Les mye mer om alle de nye funksjonene og forbedringene i denne artikkelen her.

Kanskje du er interessert i...