Photoshop

Nå kan du leie Photoshop

Hvis du synes det er for mye å betale de 8712 kronene som en norsk pakke med Photoshop CS5 koster, har du nå muligheten for å leie programmet på månedsbasis for 320 kroner i måneden.

13. april 2011

Adobe har nå innført en fleksibel abonnementsordning, så man kan f.eks. få tilgang til Adobe Photoshop CS5 for 320 kroner i måneden. Dette krever at du binder deg for et år, altså innpå 4000 kroner. Fordelen er at pengene trekkes fra kredittkortet ditt en gang i måneden.

En annen fordel er at du på denne måten alltid kan sikre deg nyeste versjon til en fast pris, da du slipper å betale for en oppgradering når det kommer en ny versjon av programmet. En oppgradering til CS5 koster f.eks. 2040 kroner for den engelske versjonen.

Du melder deg på ordningen via fra-butikken Adobe Store når du kjøper et produkt. Her velger du menypunktet Subscription og deretter om du bare vil ha programmet i en måned om gangen, eller vil binde deg for et helt år.

En enkelt måned koster 530 kroner.

For øvrig bør du sjekke ut DIGITAL FOTO nøye, der vi i en av de kommende utgavene viser hvordan du kan spare tusenvis av kroner på å bruke våre smarte triks i Photoshop Elements, så du får funksjoner som ellers er forbeholdt CS5. Men ikke si noe til Adobe...

Kanskje du er interessert i...