Spar stort på Lightroom 5 og Elements 12

Nå har du muligheten for å kjøpe to av verdens mest populære programmer til bildebehandling og organisering, hele 30 prosent billigere.

27. desember 2013

Hvis julegavene ikke levde helt opp til forventningene, så har du muligheten for å få julehumøret tilbake på topp allerede i dag. Adobe kjører nemlig et par svært gode tilbud til fotoentusiasten fra sin webbutikk.

Du kan spare 30 prosent på en ny og full versjon av Lightroom 5, så prisen vil ligge på på 735 kroner i stedet for den normale prisen på 1050 kroner. Samme tilbud er det på Elements 12. Her er tilbudsprisen 516 kroner i stedet for 738 kroner. Du kan for øvrig også kjøpe pakken med både Elements 12 og Premiere 12 til videoredigering til en lavere pris. Her slipper du unna med 779 kroner mot normalt 1113 kroner.

Du får tilgang til de gode tilbudene ved å gå til denne siden . Klikk deretter på Kjøp under det ønskede programmet, så legges produktet i den elektroniske handlevognen. Når du har kjøpt det, kan du hente det ned til datamaskinen med en gang. Begge tilbudene avsluttes den 9. januar.

Kanskje du er interessert i...