Flotte objektiv-effekter med plug-in fra Topaz

Det er en ny og spennende plug-in på vei som f.eks. gjør det lett å gjøre deler av bildet uskarpt eller skape en miniatyr-effekt.

Firmaet Topaz Labs er kjent for sine mange plug-in til Elements og Photoshop, som gjør bildebehandlingen enklere eller legger til nye, kraftige funksjoner. Nå kommer de snart med en ny plug-in kalt Lens Effects.

Med den installert vil man blant annet kunne legge uskarphet til utvalgte områder av bildene med effekten Bokeh, og man kan også styre dybdeskarpheten i stil med et tilt-shift-objektiv og f.eks. lage miniatyrbilder med funksjonen Tilt Shift Camera Effects.

Med den nye plug-in´en vil du også kunne endre bilder til å få en fiskeøye-effekt eller styre vignetteringen. Andre effekter er muligheten for å tilføre forløpsfiltre eller sløre til deler av bildet for å oppnå en effekt av bevegelse i dem.

Topaz Labs Lens Effects er ennå ikke helt klar til å lanseres på markedet, men firmaet har altså løftet litt på sløret for sin kommende plug-in, og du kan lese mer om det her.

Kanskje du er interessert i...