Perfekte frilegginger

onOne Software har lansert programmet Perfect Mask 5, som skal gjøre det langt lettere å frilegge motiver. Med Perfect Mask 5 kan du nemlig med noen få klikk legge avanserte masker på vanskelige motiver som f.eks. hår i portretter.

20. september 2011

Ifølge onOne er programmet bygd opp fra grunnen og ikke bare en liten oppgradering av den tidligere versjonen. En av de store nyhetene i Perfect Mask 5 er en automatisk funksjon til å fjerne bakgrunner. Det er i det hele tatt satset på å automatisere mange funksjoner og gjøre dem mer intuitive. I tillegg er de forskjellige verktøyene i programmet oppdatert, så man kan oppnå mer raffinerte resultater.

Der man for alvor vil dra nytte av Perfect Mask 5, er ved frilegging av vanskelige motiver som f.eks. hår og glass, selv om de fremstår på høyst komplekse bakgrunner. Dessuten får man et stort, nytt bibliotek av bakgrunner som man kan sette inn.

Perfect Mask 5 virker direkte med Lightroom og Aperture og som et selvstendig program. Man kan også bruke Perfect Mask 5 som plug-in til Photoshop eller Elements. Programmet vil være i salg i løpet av oktober og koste cirka 650 kroner. Man vil også kunne kjøpe programmet som en del af Perfect Photo Suite 6 for rundt 1900 kroner. Du kan allerede nå forhåndsbestille Perfect Mask 5 her.

Kanskje du er interessert i...