Zoner Photo Studio X

I motsetning til med Lightroom, kan du i Zoner Photo Studio X jobbe med lag og sette inn elementer og flytte på dem.

Siste sjanse: Gratis bildebehandling med Zoner Photo Studio X

Som abonnent på Digital FOTO kan du fortsatt rekke å få programmet Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder, men du må forte deg, for tilbudet utløper snart.

16. mars 2021 av Kristoffer Engbo

Nå kan du som abonnerer på Digital FOTO, få det omfattende bildebehandlingsprogrammet Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder

Zoner Photo Studio X er et komplett program der du raskt kan organisere og justere mange bilder på samme måte som i Lightroom. Du kan også redigere videoer i det.

Snart er det imidlertid siste sjanse for å benytte seg av tilbudet, for det utløber 31. mars 2021. Du må altså skynde deg hvis du vil ha Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder.

>Last ned programmet fra Fordelszonen, hvor du også kan se en video som hjelper deg i gang med å bruke Zoner Photo Studio X.

Organisering i Zoner Photo Studio X

Zoner Photo Studio X har også organisering, så du kan for eksempel gi stjerner til bildene dine eller se dem på et kart.

© Zoner

Mye billigere enn Lightroom

Hvis du benytter deg av tilbudet, kan du også få et årsabonnement på Zoner Photo Studio X med 20 prosent rabatt når de fem månedene er omme.

Dermed kan du få det for cirka 320 kroner for et år, noe som er langt billigere enn de cirka 1400 kronene et abonnement på Lightroom og Photoshop koster.

Du velger selv om du vil kjøpe et abonnement når de fem månedene har gått. Du kan altså også nøye deg med å bruke Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder.

Klikk her for å laste ned programmet fra Fordelssonen

Før- og etterbilde av sopp i naturen

Zoner Photo Studio X byr på mange gode justeringsmuligheter. På høyre side av bildet har vi justert lysforhold og farger med programmet.

Stor oppdatering av Zoner Photo Studio X

Zoner Photo Studio X blir oppdatert fortløpende, og har nettopp fått en større oppdatering som blant annet gjør det enda artigere å jobbe med video.

I motsetning til for eksempel i Lightroom kan du nemlig klippe sammen videoopptak, og med den nye oppdateringen kan du justere lys og farger på videoklippene din på samme måte som med bilder. Du bruker bare skyveknapper til å endre for eksempel eksponering eller hvitbalanse.

Klikk her for å laste ned det nye programmet ditt!

Kanskje du er interessert i...