Luminar 3 og Aurora 2018

Hvis du vil ha Luminar 3 eller Aurora, må du forte deg

© Skylum Luminar, Aurora

Siste sjanse: Last ned Luminar 3 og Aurora

Du kan fortsatt rekke å slå kloa i de populære bildebehandlingsprogrammene Luminar 3 og Aurora, som løfter bildene dine til et nytt nivå i etterbehandlingen.

20. mai 2020 av Christian Trant

Det er snart absolutt siste sjanse for å få Luminar 3 eller Aurora. Dette er to fantastiske bildebehandlingsprogrammer som på hver sin måte løfter bildene dine til nye høyder i etterbehandlingen. 

Bildebehandling har aldri vært enklere

Mange bildebehandlingsprogrammer krever mye øvelse for å gi fullt utbytte av de mange mulighetene du har med dem, men slik er det ikke med Luminar 3.

Luminar 3 bygger på kunstig intelligens, og programmet har et enkelt brukergrensesnitt der du kan velge hvilken effekt du vil legge på bildet ditt. Deretter velger du hvor kraftig den skal være. 

Luminars intelligens går på at programmet selv ser hvor for eksempel himmelen er, så du trenger altså ikke velge områdene du vil behandle. 

Er du på jakt etter en mer intens blå himmel, velger du bare hvor blå du vil at den skal være.

Er du derimot interesseret i å strekke ut solstrålene og markere dem tydeligere i bildet, vet Luminar igjen hvor solen er - og du må bare velge hvor markant du vil at effekten skal være.

Dette er bare noen få av de effektene du får med Luminar, og du kan også bruke det som et programtillegg til Lightroom og for eksempel bruke de intelligente funksjonene der.

Som abonnent får du nå en fullversjon av Skylum Luminar 3, som forbedrer bilder med kunstig intelligens og er et suverent supplement til de andre fotoprogrammene dine. Programmet har en verdi på 759 kroner.

Behandlet solnedgang
© Shutterstock

I Luminar 3 kan du intensivere fargen i den blå himmelen, og i Aurora kan du skape et høyere detaljnivå der bildet har intetsigende skygger.

Lag HDR-bilder med mange detaljer 

Aurora gir deg et enestående detaljnivå i bilder, akkurat der de ellers hadde vært for lyse eller mørke. 

Programmet henter fram detaljer i høylys og skygger så du får bilder med et høyt detaljnivå. Du kan gjøre det på enkeltbilder eller ta flere bilder av det samme motivet, men med forskjellig eksponering, og sette dem sammen i programmet.

Når Aurora HDR 2018 har satt dem sammen til ett bilde, har du detaljer i både de lyse og de mørke områdene.

Du kan laste ned programmet til både Mac- og Windows-maskiner.

Som abonnent får du nå en fullversjon av Aurora HDR 2018 og kan skape forrykende HDR-bilder med mange detaljer i høylys og skygger. 

Kanskje du er interessert i...