Stortest: Orden i bildene

Programvare til organisering gir deg den perfekte oversikten over alle bildene dine, og du får muligheten til å lynraskt lokalisere nettopp det du skal ha tak i. Slik er det ikke alltid i praksis. Testen vår avslører at det er stor forskjell på programmene.

I denne artikkelen her lærer du alt om organisering av alle bildene dine.

Du kan huske at du tok bildet, men hvor ble det arkivert? Etterhvert som tiden går tar man flere bilder, og det blir vanskeligere å huske hvor det ønskede motivet er når man trenger det. Over tid øker også risikoen for at man helt glemmer de gode bilder, man har tatt. Det er her arkiveringsprogrammene kommer inn i bildet. Ved å legge søkeopplysninger inn i bildefilen, programmet eller filnavnet, kan du lynraskt lokalisere utvalgte bilder.

En kjempefordel ved at man i dag henter programvaren selv på nettet, er at man kan få alle programmene i en gratis prøveversjon. Det er en fullversjon av programmet som virker uten begrensninger i 30 dager. Du finner disse tilbudene på produsentenes hjemmesider. Det kan klart anbefales, så du er sikker på å investere i det helt riktige programmet til nettopp dine behov.

Derfor bør du ha et arkiveringsprogram

Du kan lynraskt finne det riktige bildet blant mange tusen bilder i samlingen. Det er også mulig å lage praktiske kryssøk.

Hvis du kan knytte koordinater til bildene dine via en gps-motttaker, kan du i flere av programmene få plassert bildene dine på et kart.

Nesten alle arkiveringsprogrammene kan ikke bare arkivere, men også utføre mer eller mindre avansert bildebehandling. Kanskje du rett og slett ikke har bruk for andre programmer.

Kanskje du er interessert i...