Tilbud på Elements 11 og mye mer

Du kan spare 40 prosent av prisen på Elements 11, bare betale halvparten av prisen på plug-ins fra Topza eller kjøpe Apple-utstyr til nedsatte priser.

23. november 2012

Dagen etter Thanksgiving i USA velter det inn med tilbud under det som er kjent som Black Friday. De generøse tilbudene har nå også begynt å slå igjennom i Norge, så du kan gjøre noen virkelige kupp akkurat i dag. Her har vi samlet noen av de mest opplagte.

Hva sier du f.eks. til å få en rabatt på 40 prosent når du kjøper Adobe Photoshop Elements 11? Det samme gjelder hvis du investerer i videoredigeringsprogrammet Premiere Elements 11. Det er også mulig å kjøpe Lightroom 4 til en pris som er 20 prosent lavere. Du kan lese om alle de gode Adobe-tilbudene her. Her er det også lenker til Adobes webbutik, der du må huske å skrive inn de nevnte rabattkodene.

Topaz er kjent for å lage en rekke kraftige plug-ins til Elements og Photoshop, og hvis du har lurt på å kjøpe en eller to av dem, skal du slå til nå. Du får nemlig produktene til halv pris. Du må gå til deres webbutikk her, og skrive inn koden CyberSavings i feltet Coupon Code og klikke på Apply for å få rabatten.

Apple har også flere gode tilbud i dag. Du kan f.eks. kjøpe en MacBook Air for 7486 kroner og dermed spare 822 kroner eller slippe 312 kroner billigere for en iPad. Det er en rekke andre tilbud, som du alle finner i Apples norske webbutikk her.

Kanskje du er interessert i...