Fordelssonen
Fordelssonen er åpen

Den nye versjonen av Fordelssonen er lansert, og vi feirer det med å holde den åpen for alle i en begrenset periode.

Årets største nyhet: Den nye Fordelssonen er på nett

Ta en titt inn vårt helt nye og herlige onlineunivers fullt av videoer, guider og mye mer. Akkurat nå er Fordelssonen gratis og åpen for alle for en kort periode.

15. november 2017 av Louise Hagemann

Da var vi klare med årets største nyhet, som vi har jobbet med lenge. En helt ny og forbedret versjon av Fordelssonen – vårt onlineunivers for leserne, fullt av videoer, guider, bilder og mye mer, er nå oppe og går.

Vanligvis er Fordelssonen forbeholdt abonnenter og andre som kjøper bladet, men for å feire den nye og finjusterte digitale verdenen, som er full av fantastiske fotoguider, videoer om bildebehandling om fotografering, de beste fotoappene, fotoprogrammene og mye mer, vil Fordelssonen være åpen for alle i en begrenset periode.

Uunnværlig innhold for fotoentusiasten

Så det er altså nå du bør skynde deg inn og sjekke hvor mye ekstra digitalt innhold du får som abonnent.

I Fordelssonen finner du mer enn 400 videoer om bildebehandling og kamerateknikk, bilder fra alle kameraene vi har anmeldt, gode guider for fotografering, forhåndsinnstillinger til å utføre nydelig bildebehandling med noen få klikk og mye mer.

God fornøyelse. Og ikke glem at om kort tid kan bare abonnenter nyte alle godene.


Tegn abonnement på Digital FOTO, få adgang til Fordelszonen, og læs bladet med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de seneste fem numre af Digital FOTO.

Kanskje du er interessert i...