Lenovo ThinkPad W700

Bærbart villdyr til fotografer

Den nye bærbare ThinkPad W700 arbeidsstasjonen fra Lenovo kan være svaret på fotografens drøm om en bærbar pc.

13. oktober 2008

Den har både innebygd digitizer og en avansert fargekalibrator til skjermen på 17 tommer. Ifølge Lenovo er fargekalibratoren opptil dobbelt så rask som lignende eksterne kalibratorer, og den er mer nøyaktig. Pc-en kan utstyres etter ønske med en høykvalitetsskjerm som har et bredere fargespektter og en langt høyere fargeintensitet enn skjermene på de tidligere bærbare maskinene fra Lenovo.ThinkPad W700 bruker Intels nye mobile quad-core-prosessor.

Hvis det ønskes, kan den utstyres med helt opptil åtte GB internminne og to RAID-harddisker, og har man bruk for det, kan en Bluray-brenner også monteres. På grafikk siden kan man velge imellom grafikkortene FX 2700M og 3700M fra NVI_ DIA.Prisen på ThinkPad W700 i standardkonfigurasjon er rimelig høy, og ligger på 19 790 kroner, men da får man altså også mye for sparepengene.

Med den konservative designen ligner ThinkPad W700 til forveksling de andre bærbare fra Lenovo. Men det er snakk om en bærbar pc i særklasse når det gjelder kraft 19 790 kroner, men da får man altså også mye for sparepengene.

Kanskje du er interessert i...