Bli med oss på fotoekspedisjon til Grønland

Vår leserreise i slutten av februar 2011 ble rask utsolgt, og bestillingene til tur nummer to den første uken i mars er i full gang. Vi har fortsatt noen få ledige plasser, så hvis du er kjapp, kan du rekke å komme med på denne unike turen.

3. januar 2011

Blant guidene på turen er den prisbelønte naturfotografen Morten Hilmer, som har mange års erfaring med fotografering på Grønland, så hans kunnskaper om den vakre naturen her er helt på topp.

Efter flyturen til Kangerlussuaq ankommer vi til vandrerhjemmet Old Camp, som danner base for ekspedisjonen. Programmet de kommende dagene byr blant mye annet på hundesledetur, overnatting ved innlandsisen i forbindelse med fotografering av Nordlys, og vi skal på jakt med kameraene etter moskusokser, polarrever og snøharer.

Turen går fra 1. til 7. mars 2011 og inkluderer fly fra København, overnattinger, mat, guider og mye mer. Reisen kan bestilles ved å ringe til Ditte Jorsal hos Profil Rejser i Danmark på 0045 77 33 55 10, eller ved å sende hende en e-post på adressen [email protected]. Men skynd deg, for vi har bare noen få plasser igjen.

Kanskje du er interessert i...