Flotte fotoutskrifter i A2+

Epson er nettopp kommet med en fotoskriver til alle dem som ønsker å skrive ut blinkskuddene i stort format med optimal bildekvalitet.

22. oktober 2009

Epson Stylus Pro 3880 kan klare utskrifter i A2+, og det er også mulig å skrive ut i størrelser opp til 43 cm i bredden og 95 cm i lengden. Dessuten kan man få denne modellen til å skrive ut helt til kanten. Epson Stylus Pro 3880 bruker hele ni forskjellige fargepatroner fra Epsons Ultra-Chrome K3-serie av pigmentbasert blekk, der tilføyelsen av Vivid Magenta er med på å sikre dekningen av et større fargerom med fl ere blå og lilla farger. Det er også fire forskjellige toner av svart, så gråtoner oppnår optimale gradueringer i svart-hvite bilder.

Bildekvaliteten er så høy, at man ifølge Epson utmerket kan bruke den til å sjekke farger før levering til trykkeri. Oppløsningen er på 2880 x 1440 dpi med en dråpestørrelse på 3,5 pikoliter. Det tar ti minutter og 14 sekunder å skrive ut et ark A2+ i høyeste oppløsning. Stylus Pro 3880 tar papir i tykkelser opptil 1,5 mm og leveres med en egen plug-in til Photoshop. Men så koster den også 13 995 kroner

Kanskje du er interessert i...