Kodak EasyShare Z915

Kameraet kan tenke selv

Kodak er nå ute med et smart kompaktkamera Easy- Share Z915 som selv er i stand til å analysere motivet og velge en passende eksponering.

10. juni 2009

Med funksjonen Smart Capture kan Kodak Easy- Share Z915 derfor selv kjenne igjen motivtypen og foreta de korrekte kamerainnstillingene, uansett om det f.ek . er landskaper eller ansikter man tar bilder av.

Før bildene blir lagret på minnekortet, kan kameraet dessuten fjerne støy og forbedre detaljgjengivelsen i mørke områder av bildet.

Full manuell kontroll

Ønsker man å ta kontroll over kamerainnstillingene selv, er det også mulig. På programhjulet kan man velge imellom A, S og M, så man får blender- og lukkertidsprioritet samt fullt manuelt program.

I tillegg er det spesielle programmer til portretter og panoramafotografering. Med funksjonen SCN kan man velge mellom ytterligere 17 motivprogrammer til f.eks. barn og blomster.

Z915 har ansiktsgjenkjennelse, 10x optisk zoom, som tilsvarer 35-350 mm, samt bildestabilisering. Man kan også stille kameraet til autobracketing, så det tar tre bilder med varierende eksponering. Det gjør det enkelt å få et blinkskudd med perfekt lys.

Kodak EasyShare Z915 bruker helt vanlige AA-batterier og koster 1995 kroner.

Kanskje du er interessert i...