Apple Safari 4

Lynraskt internett – helt gratis

Få tre ganger raskere tilgang til nett og en rekke nye funksjoner fullstendig gratis. Det er det siste tilbudet fra Apple, som står bak en ny browser som kan kjøre både på Mac og pc.

23. april 2009

Safari er nemlig ute i versjon 4, som foreløpig er en betaversjon, men vi har prøvd den, og browseren virker fint. Foruten den økte hastigheten på visning av hjemmesider er det en rekke små, men smarte nyheter.

Top Sites viser en vegg med miniutgaver av de sidene som du besøker oftest. Ett enkelt klikk på en av miniatyrene fører deg raskt til den gjeldende siden.

Med Full History Search kan man søke på ord, og de besøkte sidene som inneholder søkeordene, blir vist i et Cover Flow, som man for eksempel kjenner det fra iTunes, slik at man enkelt og raskt kan bla i de forskjellige sidene for å finne det man leter etter.

Endelig er det også blitt enklere å ha flere sider kj rende samtidig, uten at man mister oversikten. Man kan åpne nye faner ved å klikke på ikonet + i toppen av browseren, og det er mulig å zoome inn og ut ved hjelp av to nye knappene. Safari 4 er som nevnt gratis og kan hentes fra http://www.apple.com/no/safari/

Kanskje du er interessert i...