Lyssterkt objektiv fra Sigma

Siden 1961 har japanske Sigma produsert objektiver av høy kvalitet, og de fortsetter tradisjonen med lanseringen av et nytt objekt med fast brennvidde. Dette er en optikk på 50 mm med en blender på F1.4

22. mai 2008

Siden 1961 har japanske Sigma produsert objektiver av høy kvalitet, og de fortsetter tradisjonen med lanseringen av et nytt objekt med fast brennvidde. Dette er en optikk på 50 mm med en blender på F1.4. Det er et klassisk lyssterkt objektiv, som er velegnet til fotografering under mange forskjellige forhold.

Monterer man objektivet på et kamera med forlengelsesfaktor på 1,5x, som for eksempel hos Nikon, oppnår man en brennvidde på 75 mm, som er perfekt til portrettfotografering. Med en blender på F1.4 kan man nemlig ta bilder med en effektfull uskarp bakgrunn.

Objektivet bruker glass av høy kvalitet, og konstruksjonen skulle eliminere objektivfeil som kromatisk aberrasjon. Det har innebygd hypersonisk fokusmotor som fungerer raskt og støysvakt. Objektivet har også en manuell fokusring.

Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM kommer på markedet først etter sommeren, og prisen er ikke bestemt. Etter spesifikasjonene gjetter vi på 5000 kroner.

Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM

Kanskje du er interessert i...